We zijn begonnen !

Vandaag, 13 september 2014, is “Werkgroep De Vogelsangh” voor het eerst “het veld” in geweest.

Voor deze eerste actie van de “Werkgroep De Vogelsangh” heeft huifkarrenverhuur Soepenberg ons begeleid met paard en wagen om ons naar de plek van bestemming te brengen. Voor de meesten van ons is dit onbekend terrein omdat het niet toegankelijk is voor publiek.

Na aankomst en een uitgebreide uitleg van onze mentor Gerrit Boom, over wat we wel en niet mogen snoeien en verwijderen, zijn we aan het werk gegaan. Het is een heel karwei om alle opkomende bomen en struiken te snoeien. Het begin is er, we zijn begonnen ! En wat een enthousiasme, jong en oud, iedereen deed mee op zijn of haar eigen manier. De catering was zelfs aanwezig om de werkgroep te voorzien van koffie, thee en een broodje. Een echt teamwerk.

Camping De Vogelsangh en haar gasten zijn Landschap Overijssel heel erg dankbaar dat wij van hen de vrijheid hebben gekregen om zelfstandig te mogen functioneren. Wilt u meer informatie van het Landschap Overijssel klik dan hier

Om u een impressie te geven hoe er gewerkt wordt en wat er allemaal gedaan moet worden staan hieronder de gemaakte foto’s.