Camping

Bent u de ultieme natuurliefhebber en houdt u van rust en ruimte en wilt u wel de luxe van een goed, nieuw en degelijk toiletgebouw ?Dan heeft u de perfecte camping in Overijssel gevonden.

Natuurcamping De Vogelsangh is gevestigd op één van de prachtigste plekken van Nederland. Met het natuurgebied “Het Beerzerveld” in de achtertuin dat zich kenmerkt door de zandverstuivingen, de jeneverbessen, vliegdennen en de prachtige heide.

Wat ooit begon in 1947 als een “Boerencamping” is uitgegroeid tot een camping met 70 staplaatsen die de rust en sfeer heeft weten te behouden en een werkgroep die regelmatig het bos ingaat om “onze achtertuin”  in oude staat te herstellen. Ondanks dat we gegroeid zijn, is de boerenvriendelijkheid is gebleven.

We nodigen u dan ook van harte uit om de camping met eigen ogen te bekijken, u zult zien dat wij geen receptie, kantine of over andere faciliteiten beschikken. Wel kunt u gebruik maken van ons spiksplinternieuwe toiletgebouw.

Mocht u meer informatie willen, dan kunt u ons altijd bereiken op telefoonnummer 0546-673080 of u kunt het contactformulier invullen door hier te klikken.